torsdag 24 juli 2008

på bättringsvägen(?)

Rastlöshet är väl ett superbra tecken på att man håller på att bli frisk(?) Jag längtar efter att få träna och är irriterad över att alla veckans träningspass blir otränade. Jädrans. Dagens kvällssol hade varit perfekt för en långlänk. suck. istället sitter jag inne och snyter sönder min näsa och hostar.
På tal om tränande så blir jag mer och mer orolig över mina knän. Det är nog nåt seriöst fel... Nu har det knakande och brakande ljudet förändrats till det värre. Vet inte riktigt hur jag ska ta tag i problemet. Gå till HVC-läkare är knappst till stor hjälp. Privat har jag inte pengar till. What to do?

Längtar efter regelbundet tränande och ätande så jag kan nå thailand formen igen :) Kan dock tilläggas att jag på bilden ätit minilite mat under nästan tre veckors tid eftersom det fanns uberdåligt utbud av vegemat. Jag blev minst sagt uttråkad på stekt ris och grönsaker så istället levde jag på bacardi breezers och hotellets sorbet :D

4 kommentarer:

 1. Försöker inte vara jävlig eller nåt.. men.. dina knän.. ät kött.
  Långvarig brist av viktiga proteiner kombinerat med fysisk ansträngning. En sak påverkar andra, t.ex. som att dåligt med D-vitamin påverkar upptagning av kalcium som i sin tur påverkar benen. Det är min teori =)

  SvaraRadera
 2. Man får nog i sig viktiga proteiner utan kött, so...den teorin håller inte riktigt.

  SvaraRadera
 3. Det finns inget substitut för ko.

  SvaraRadera
 4. Jodå, det finns det. Läs på lite här: http://www.halsosidorna.se/Proteiner.htm

  SvaraRadera