söndag 12 oktober 2008

en alldeles vanlig söndag

Vilken helg det har varit! Fredagen gick åt till många timmar i mässcentrum. Det var roligt och inspirerande, men samtidigt blev jag mer konfunderad än nånsin. Nog ska väl allt fixa sig, jag hittar nog det som är rätt för mig-jag är bara så oerhört otålig. Njöt av alla vackra smycken, klänningar, gratisprover, super sällskap och smuttande på skumppa fredagen till ära.
På kvällen väntade en alldeles fantastisk fem-rätters-dammiddag! tack för allt planerande och fixande grabbar, det uppskattades enormt.
Där emellan hann jag med en härlig långpromenad i höstsolen med Cafu.

Trots att jag begav mig hemåt från middagen relativt tidigt och utan överdriven alkoholkunsumtion var gårdagen seriöst seg. Drog mig dock ett varv till stan, köpte en välbehövd höst/viterjacka och på kvällen bjöds det på paj och sallad hemma hos kusin och granne med fästman. Trevligt.
Idag har jag förökt ta tag i saker och ting igen. mailat, läst, funderat, långpromenerat i solen igen!:) Imorgon ska jag ta tag i vardagen på allvar, jobba på slutarbetet, ringa tusen samtal och hårdträna! härligt. Inkommande vecka innefattar , surprisesurprise, skrivande i mängd och massor, projektplanerande, en sväng på SU-fest på lux, klassfest(?), och på söndag bär det av till Linköping. Ja, och träna ska jag ju förstås hinna med vareviga dag. Om tiden fortsätter flyga förbi på samma vis som den gjort de denaste veckorna så är det snart nyår.

Jag och Camilla poserar förväntansfullt före middagen...

Självklart måste man passa på att spika lite i samband med dammiddag :P Notera att jag missar spiken dessutom! Kul var det iallafall.