söndag 15 februari 2009

sista veckan

Det blev definitivt ingen träningshelg denna helg. Är inte riktigt sjuk men inte rikgtigt frisk. Frustrationen är total. Istället har jag legat under filten, ätit onyttigheter och blivit tjock. Lite iallafall. Det känns dock redan aningen bättre efter en solskedpromenad.
Strax ska jag iväg till Esbo för att fira morfars födelsedag, sen ska jag förbereda mig för min sista praktikvecka. Nu börjar det nästan kännas lite skönt att den är över så jag hinner och orkar ta itu med allt som ligger på hög och väntar på att bli gjort. Ja, och de efterlängtade "sovmornarna". Jag planerar stiga upp senast 8.30 då jag inleder min skrivperiod, det känns lyxigt efter 6 veckor av uppstigning kl 6.00. omänskligt tidigt. Inkommande vecka kommer jag dock att ha två kvällspraktikdagar så jag får tjuvstarna med sovmornarna.
På fredagen bär det av till österbotten för en semester i form av långhelg tillsammans med vännerna Ylva och Viet och deras lilla busunge till pudel. Det lär bli mycke hundbus :). Dessutom ska jag ÄNTLIGEN boka frissa och smink för sommarens viktigaste händelse. Hoppas det finns tider kvar.