tisdag 11 oktober 2011

VagndjungelnJag borde egentligen sova nu men jag har fastnat i vagndjungeln igen. Jag har äntligen kommit fram till att jag tror att någon av dessa två skulle passa våra behov bra:

Kronan


eller Emmaljunga City Cross


Jag har funderat länge och väl på hjulen. Vill vi ha vridbara eller ej. Jag tror trots allt att mera robusta hjul är att föredra under vinterhalvåret eller på lite mera utmanande underlag. Även om det är lite mindre opraktiskt inne i city och i bussarna.

Det knepiga med Kronan är att den ju inte finns att få tag på i Finland. Man kan beställa hit den, men jag skulle ju ändå gärna se den och "provköra" lite före vi pungar ut med många hundra euro.

Har ni tips att ge före vi tar det slutgiltiga beslutet? Vi söker alltså en stabil men relativt liten vagn. Den ska rymmas i bussar och vara såpass smidig att man med lätthet kan röra sig på stan och i köpcentrum men samtidigt ska den klara av dagliga promenader på mer och mindre ojämna grusvägar och promenadstigar.

Sen ska man helst kunna vända sittdelen båda vägarna också. Ställbart handtag är ett måste.

What to choose?

Crap!!

..var min tanke idag då jag plötsligt kom ihåg att jag helt och totalt har glömt bort att betala den förbannade restskatten. Bara att punga ut med knappa 500€ nu då. Det gör ont i hjärtat. Eller rättare sagt ont på kontot.
Där rök antagligen vår spa-weekend.crapcrapcrap.