söndag 29 juni 2014

Dagens träning

Det är intressant detta med vad man lägger upp för bilder och statusar på instagram och Facebook. Som bekant tränar jag flera gånger i veckan. Det är nåt jag väljer att prioritera att sätta min tid på för jag känner att det är en investering i mig själv och i min hälsa och mitt välmående. Win-Win för alla i familjen. Men av nån anledning känns det ofta som att det inte riktigt är okej att skriva om eller lägga upp instagram bild av träning. Man blir liksom lite jobbig. Kanske till och med skrytsam. Eller är det bara jag som inbillar mig?
För min egen del är träningen en självklar del av min vardag och jag behöver inga hejarop eller kommentarer om att jag varit duktig. Det är inte därför jag ofta träningsinstagrammar utan därför att det är det jag ofta gör med min tid. Ändå lämnar jag ofta bort träningsrelaterade statusar eller bilder för att det känns mindre okej att dela det än att tex dela vad jag ätit till middag eller smaskat i mig för lördagsgodis. Visa vad jag köpt för inredningsprylar eller nya kläder. För att inte tala om alla bilder på barnen.

Nu inser jag att jag inte har nån aning om vart jag försöker komma med dessa tankar. Det var bara en observation. Eller kasnke det bara, som sagt, är jag som inbillar mig.

Då jag ändå är igång kan jag informera er om att veckans tredje styrkepass tränades utomhus på altanen idag. Först kände jag mig fånig över att träna ute så att grannarna kan se. Sen sket jag i vad andra kanske tänker och glömde bort att känna mig fånig. Det blev ett bra pass. Skönt att vara ute och altanen var ett superbt träningsredskap då jag gjorde step-ups och knäböj på ett ben.