torsdag 17 januari 2013

Biltvätten


Sedan vi införde en dagsvila istället för två har nattningarna gått väldigt bra. Agnes har somnat inom 15minuter och protesterat väldigt lite eller inte alls.
Idag tog nattningen 1h 50minuter. Dock med rätt lite protester.

Agnes låg och babblade och babblade. Hon hade helt klart mycket att berätta och var uppe i varv. Efter ett tag noterade jag att hon ju hela tiden viftar med armarna och gör konstiga rörelser med händerna och jag började fundera vad hon riktigt håller på med. Försöker hon visa nåt? har hon ont nånstans? Varför gör hon sådär!? Sen slog det mig; hon berättar och visar hur det var i biltvätten!! Frank och Agnes tvättade nämligen bilen under eftermiddagen och det var helt klart en så spännande upplevelse att hon måste ha långa utläggningar om hur det gått till och visa med armar och händer vad hon varit med om.

PassetJag och Agnes hämtade hennes pass idag. Nu kan kan vi åka vart vi vill! Jag är faktiskt lite sugen på en sista minuten resa....
Nå, först blir det Stockholm, sen får vi se vad vi hittar på. Men det känns onekligen som att man borde passa på att resa lite nu då vi skaffat pass, haha. 


 

Den sötaste passbild jag sett i mitt liv! Kan inte sluta titta på sötnöten vår. Men sen är jag ju inte precis objektiv heller.