söndag 6 juli 2008

Möhippa

Igår var det möhippa för hela slanten, och vilken lyckad sådan!! Det var så otroligt roligt att de hur glad Y var över alla små överraskningar och uppgifter som dök upp under dagens lopp. Skumpa- picinic, volleyboll, bastubadande, grillning + god mat, skratt så tårar sprutade, skattjakt och rebussökande, cruisande i americanare och inte förglömma cruisande på snyggaste mopeden i stan, dansande in i på morgontimmarna (även om de int gick så bra med dansande sen pga av melodys usla musik!!) är band annat vad vi hann med. Jag blev rörd av att se Y så rörd.
Nu har jag hunnit hem till Helsingfors igen och saknar Y mer än nånsin. Usch. det börjar verkligen sjunka in att hon har flyttat bort och att vi knappst nånsin kommer bo i samma hus mer. Inte kunna springa över på kvällste i sockor och mysbyxor, inte springa tillsammans var och varannan dagm venilera dagens händelser... Suck, två månader har det tagit för mig att fatta att det är slut på de tiderna nu. Ibland känns förändring mest bara jättejobbigt. Glad och tacksam är jag iallfall över att jag under dessa härliga rautalampiår har fått mig en vän för livet.

Och på tal om vänner så träffade jag på en "gammal" vän på tåget idag. Ett riktigt kärt återseende vilket gjorde att tågresan gick ovanligt fort. Speciellt roligt att få höra så mycket roliga nyheter...:) Men till och med jag har ju roliga nyheter att komma med nuförtiden. Är inte längre en sur lite argbigga som är bitter på livt konstant. heh.

Nu är det slut på lediga helger för resten av sommaren. Före semestern, vill säga. De kommande 4 veckorna har jag precis 4 lediga dagar. Giv mig styrka.