torsdag 19 juni 2008

fiffikus

Ja, nu kom smarta jag på varför klockslaget var så konstigt. Piiloblondi.
hmm. fattar inte varför det står att jag skrev förra inlägget 21.47 igår då jag skrev det kl 07 idag. Mysk. fårse vilken tid detta inlägg får. Min klocka säger 22.08.

Blev somsagt enormt träningsinspirerad efter SATC-filmen. Brukar bli motiverad av att se snygga kvinnor. Bättre är väl det än att man tycker synd om sigsjälv och över att man inte ser ut som man vill. I och för sig brukar jag för det mesta vara tränings-motiverad, men tidsbisten brukar var det största problemet. Den senaste tiden har extrem trötthet varit det stora problemet. Idag trotsade jag tröttheten, sprang en 7km omväg till gymet, gick på 45min core-pass, tränade armarna och 1h spinningpass. Länge sedan mina magmuskler brännt så ordentligt av trötthet-skönt!! :) Som nedvarvning blev det en skön lugnt kvällspromenad med hunden. Sånhäna dagar önskar jag mig oftare!

Min nya favoritleksak anlände från NY för någrqa veckor sedan. Min snygga iPod shuffle. Har dock inte laddat den med musik ännu, känner att jag vill ha nytt att lyssna på! Vad lyssnar du på? vilken är den bästa chill/tränings/relax/dance - musiken justnu? Tips mottas gärna!

Imorgon, och hela helgen är det jobb som gäller för hela slanten. Men idag konstaterade jag att jag bara jobber 7 veckor till. Sen har jag två veckor semester!! oj, vad jag längtar efter att bara få njuta av att vara ute på villa med mina favortikillar. Njuta av att göra ingenting tillsammans.

Önskar er en härlig midsommar! Själv ska jag relaxa med en kall cider efter jobbet tillsammans med favortikillen. Inte helt fy skam det heller :)

what!

Idag steg jag upp kl 07.00 utan annan orsak att jag inte kunde sova mera. what!?? -säger jag. Jag som den senaste tiden har kunnat sova hur mycket och länge som hellst båda natt och dag. Inatt har jag drömt en massa kaosdrömmar som gör att det inte går att blunda mera. Så, känner mig inte utvilad men kan inte sova. yey.