måndag 5 januari 2009

angst

Nyåret kom och gick. Planen var att chilla. Vi chillade till kl 8 på morgonen. Tjohej för skumpa. Som så många andra lovade jag mig att påbörja mitt nya hälsosamma liv, projekt komma i form 2009. det lyckades rätt bra tills Frank tyckte vi skulle öppna hans champangeflaska till festmåltiden han fixat då jag kom hem från spinningtimmen idag. Det är såna tillfällen man helt enkelt inte säger nej. Det gjorde jag inte heller.
När blev det så svårt att vara i form? de brukade vara min specialitet. Antingen har jag blivit gammal eller lat. kanske bådadera. suck.
Denna vecka tror jag dock att min mentala form kommer att förbättras en del tack vare HotYogan jag går på varje dag, starting today. 25€ för obegränsat antal timmar en hel vecka tyckte jag var en bra deal, så det unnar jag mig nu. Jag anar redan incoming abstinens. I och för sig börjar min praktig efter "yogaveckan" och då har jag ingen aning om hur jag ska hinna och orka med nånting utöver det allra nödvändigaste. Ångestångest. jag vill ju look my best on the big day... angst.