tisdag 28 juli 2009

minisemester

Tystheten den senaste tiden har helt enkelt berott på att jag inte gjort annat än jobba. Jag har jobbat in en massa turer, bytt och haft mig så att jag kan ha en minisemester i österbotten från och men imorgon eftermiddag! det känns nästan ofattbart att jag ska göra nåt annat än jobba, vara nån annanstans och få umgås med min man och vänner utan att se på klockan och tänka att jag strax ska iväg på jobb.
Minisemestern kommer till stor del tillbringas på villan om vädret blir så vackert som lovats har, på lördagen får vår lilla guddotter officiellt sitt namn och däreutöver hinner vi förhoppningsvis träffa kära vänner.
Jag har bara jobbar en knapp månad nu men är ändå så slut att jag knappt orkar träffa människor, träna och allra minst skriva på examensarbetet. Jag hoppas verkligen att jag hinner fixa det under mina två lediga veckor i september-för det är min nuvarande plan.
Träningen har jag tagit tag i nu med hjälp av personliga tränaren på gymet som jag ska träffa för andra gången idag. Ska bli roligt och intressant att se vad hon hittat på för roligt..:) dessutom ska jag pröva på gymets nybörjaryoga ikväll och se om det är astangayogainspirerat som jag kan gå på tills astangan börjar i höst igen eller om det mest bara är avslappning.

Idag har jag fixat nytt pass och körkort och börjar så småningom bli ett med mitt nya namn.