torsdag 9 augusti 2012

Detdär med att inreda

Nu har snuttsovaren plötsligt sovit tre (3!) timmar och sover ännu. Jag springer stup i kvarten och kollar att hon andas och verkar okej. Och det gör hon. Hon ser helt enkelt ut att sova väldigt skönt.

Själv har jag gått igenom en hel del bilder, beskurit och funderat på vilka vi ska rama in och sätta upp på väggen. Dessutom har jag blivit inspirerad att fixa och inreda lite i lägenheten förutom barnrummet så jag har även suttit och tittat i bloggar som denna , denna, denna, denna och många flera. Åh, så många vackra bilder; möbler, detaljer, lösningar, hem! Att få till det själv är ju dock en annan femma.
Vi har nu bott i vår egna lägenhet i över 1 år och fortfarande återstår en hel del att fixa och greja men det har liksom varit en ordentlig paus den senaste halvåret.

Vissa saker har helt enkelt bara lämnat. Kommer ni ihåg tv-bordet vi tänkte måla? Nå, det är fortfarande inte målat. Just nu skulle jag helst kasta ut det och skaffa nåt nytt. Ja, jag har även lite lust att kasta ut kistan men det är väl mest för att få mera gymnastikutrymme för Agnes.
Den perfekta lampan för vardagsrummet har vi (läs: jag) fortsättningsvis inte hittat och nya gardiner behövs i alla rum.
I helgen ska vi iallafall ge oss på en del. Var vi börjar ska vi planera ikväll och imorgon.