söndag 21 augusti 2011

Kvällsbit

Igår kväll var vi på bio och jag tänkte att jag skulle passa på att använda ett par snygga jeans. Den senaste tiden har jag mest bara använt klänningar och tunikor med tights eftersom vädret ju varit varmt och skönt.
Jag fick dock fort planera om. Byxorna, jag provade några par, gick precis över låren och baken men ska de ju knäppas över höftena och det var värre. De gick fast med nöd och näppe men det såg inte riktigt klokt ut. Frank satt och såg på mig med ansträngd min och sa försiktigt att -`"nä, du kan nog inte ha på dig dedär ". Då han insåg att jag tog det hela med lugn och att inget utbrott var att vänta vågade han även säga att man liksom inte riktigt såg att jag är gravid med jeansen på utan att det mest såg ut som att jag ätit lite väl mycket kvällsbit.
Summa summarum så får mina jeans alltså nu vila i ett år framöver eller så. Nu börjar en ny era- försöka hitta vettiga, snygga kläder för en billig peng då man är två som ska rymmas in.
Tips på fina kläder tas emot med öppna armar. Nu om någonsin skulle jag behöva en egen stylist. Jag som annars också tycker det är knepigt att veta vad som funkar för min kroppstyp är nu helt lost då inte bara magen utan även baken, och boobsen växer med fart. Man vill ju se fin ut, inte som en stoppad korv liksom.