lördag 4 december 2010

Stoljakt

..på tal om nya lägenheten så funderar jag dagligen på hur vi ska inreda i vårt nya hem. Idag hittade jag en bild på köksstolar jag bara måste få! På denna blogg hittade jag följande bild:Men den stora frågan är alltså hur jag ska få tag på precis sådana stolar..?

Veckan som varit

Det är mycke nu. Utöver det nya jobbet, som jag förövrigt trivs bra med, så har jag sökt flera nya jobb. Har varit på intervju och telefonintervju, fått ett par nej och ett kanske. Jobbsökarprocessen är oerhört energikrävande. Förra veckan fick jag dock veta att det finns en liten möjlighet till förlängt arbetskontrakt på nuvarande stället iallafall. Nu vill jag bara veta hur den närmsta framtiden ser ut, vill kunna planera mitt liv lite längre än några veckor framåt. Kämpa, kämpa lite till så lär det väl nog lösa sig.

I onsdags plockade jag fram klackarna och deltog i bloggalan. Bildbevis hittar ni bland annat på Mias blogg här och på Malenas blogg här. På de två senare nämnda bilderna av mig och Frank ser ni hurudan kväll jag hade här
och här Galet skoj!
Mindre skoj var det att jobba en lång jobbdag på torsdagen, men på nåt vis fixade jag det.
Igår kollade vi in vår nya lägenhet. Nu är köket och en del skåp på plats. Det blir snyggare än jag vågar hoppas!
Veckan avslutades sedan med lite skumppa med härliga brudar på Teatteri. Dock klarade jag inte av att övervinna tröttheten speciellt länge och drog mig hem och kaputtade relativt tidigt.
Idag har jag, tröttheten till trots, städat och fixat hemma för att nu, resten av helgen , kunna njuta av att att ligga på soffan och läsa min bok i ett rent hem, i skenet av tro, hopp och kärlek och levande ljus. Detta varavar jag med promenader med hunden och träning (bara min halsont försvinner). Återhämtning på hög nivå.