tisdag 15 juli 2008

vaknar till liv

Har precis kommit hem efter en långlänk i kvällssolen. Det rullade på skönt med en svalkande vind i nacken och bra musik i öronen. Härligt!

De senaste dagarna har jag bara sovit. Jobbat 8 skift i sträck, avslutat med tre nattskift. Efter flera dagar av sovande/vilande varje sekund inte tillbringat på jobbet vaknade jag till igårkväll, städade och fixade före F kom hem från öb. Idag har jag änligen haft en ledig dag och har faktiskt nästan kännt mig utvilad (!!!) Jag har t o m orkat mig till stan och shoppa lite kläder. Blev superglad över att hitta en hel del användbara plagg. Saknade dock kaffe- och pratsällskap...har börjat sakna människor igen. Jag vill träffa lite folk, vara social!! Denna sommar har varit den mest associala perioden på länge. Men å andra sidan har jag verkligen inte orkat vara social. Man orkar inte vara social då man hellst bara vill sova.

Jag längtar nåt sjukt mycket efter augusti, efter semester. Jag dagdrömmer om villan, om att ligga i solen, bada vedeldad bastu, läsa böcker.... Väntar på bröllopen! bara 24dagar kvar. det är ju nästan ingenting :)