tisdag 29 juli 2008

what to do?

Börjar få lite panik angående vad jag ska hitta på med mitt kråkbo på huvet före bröllopen. Färgas är ett måste, men det borde nog klippas också.. Funderar på att korta av rejält, men inte superkort denna gång-även om det lockar det också :) Funderar på nån kombination av dessa tre frisyrer.
snart börjar sommarn´

Börjar äntligen känna mig frisk. Nu läntar jag bara efter att bli helt frisk så jag kan träna!! men jag har varit superduktig och tagit det lugnt, t o m åkt buss till jobbet. Idag funderar jag dock allvarligt på att ta cykeln och cykla lååångsamt. För sjuk pånytt tänker jag inte bli. När semestern börjar om 10(!!) dagar ska jag vara helt frisk.
Förutom att jag försökt bli frisk har jag som vanligt bara jobbat. Jag och jobbkompis C diskuterade igår om vilken äcklig sommar det har varit. Ingendera har haft ett liv utanför jobbet. Man orkar bara inte. Vi har jobbat, sovit och gått upp i vikt :P. Positiva med denna sommar är iallfall härliga jobbkompisar. Utan det sku jag ha kollapsat för länge sedan.

Idag har jar sovit till 11. Inge bra. men skönt. ätit min yoghurt och druckit kaffe långsamt den senaste 1,5h samtidigt som jag nätshoppat hud och hårvårdsprodukter. Kul. mindre roligt dock räkningen kommer, det är ju så lätt att klicka till sig lite "extra" produkter i farten. Men lite lyx måste man unna sig ibland. sådeså.