fredag 5 december 2008

Jobbar natt. det var länge sedan sist och jag har nästan glömt bort hur långsamt tiden går då det inte går att sova , jag orkar inte ens försöka längre, och det finns egentligen inget man kan göra för att inte väcka upp gänget. Denna natt har jag i allafall använt tiden effektivt och renskrivit nationsmötesprotokollet. Nästan färdigt efter att jag kollat upp lite grejer. Skönt! men uj vad många timmar det tar varje gång. Denna gång nästan 4h, varav 3effektiva.
Nu var planen att läsa forskningar till examensarbetet och kanske t o m plita ner lite gällande vad de riktigt har kommit fram till...jag lovade nämligen min handledare att skicka in nästa utkast i BÖRJAn av veckan. behöver jag nämna at tjag inte ens hunnit läsa igenom alla.
Detta dåliga samvete över allt jag inte hinner med. studier, styrelse, träning, förhållande. man jag har ju valt(?) att jobba...
Imorgon ska jag ignorera detta dåliga samvete och festa på nationen tillsammans med min allra käraste Frank och med goda vänner. Jag tänker INTE ha dåligt samvete. sådeså.