söndag 8 maj 2011

blekfis

Ånej. Jag insåg precis att jag såg ut som en svettig blekfis hela gårkvällen (och med tjocka armar dessutom! wtf? jag som tränat mina armar hårt som bara va´ länge nu. Ingen lön för den mödan.). Vilken tur att jag fastnat på myket få bilder.
Somsagt, jag ska nog vara bakom kameran. Om det inte är Toscha som fotar förstås.

EDIT:
Så att ni ska förstå vad jag pratar om så måste jag väl bjuda lite på migsjälv. Gå och kolla in bilden i detta blogginlägg.
Jag ser rent ut sagt förjävlig ut. Blek, svettig och tjock. Till och med Frank höll med mig och skrattade åt denna inte-alls-förskönande bild av mig.
Jag var tvungen att omedelbart göra några akuta push-ups utöver mina dagliga sådana (JAA jag sa ju det, jag tränar mina armar varje dag) samtidigt skrattade jag hysteriskt över den hemska synen jag precis skådat.

Till min stora lycka märkte jag precis att Jenny precis publicerat en aningen mera normal bild av mig.
Efter dess ytligheter tror jag att det är dags att tacka för mig för denna dag. Tack och hej hälsingar, tjockasvettblekLinn


'

Skatt och papper

Jag har nu insett att bostadsköp innebär en hel del papper, pengar (som i vilka pengar som ska betalas i hurudana rater vart och när) och skatter att hålla reda på. Det underlättar att ha god organiseringsförmåga. Jag tror vi borde ha koll på allt. Jag känner vuxenpoängen trilla in. Men så är jag ju också Tant Linn nuförtiden, hehe.

Imorgon börjar vi veckan med en sista slutkontroll av lägenheten före flytten. 12 dagar kvar sen tar vi vårt pick och pack och drar till vårt nya, egna (bankens?) hem.

Morsdag

Från yta och glamour till lite djupare ting.

Jag tycker att ni ska läsa vad min vän Nicke har skrivit .Jag firat min mamma, som även råkar ha födelsedag idag, på soliga Ursula vid havet idag.

BloggpartajIgår hamnade jag, nästan lite i misstag, på den omtalade bloggfesten. Kvällen bjöd på mingel, trevliga människor, god mat, handvård, överraskningar och otroliga goodiebags.
Man fick skön handvård. Tyvärr var jag inte snabb nog och hann själv inte pröva på behandlingen.

Snygga bloggbrudar så långt ögat kunde nå.


Värdinnorna hade sån fart på under kvällen att jag bara lyckades fånga dem på denna, mindre snyggt komponerade bild.

De fina värdinnorna Evelina och Emilia

Tant Linn

Idag hände nåt jag inte är van vid. Jag kände mig gammal. Och jag började dessutom oja mig över min ålder! wtf, varför gjorde jag det? Jag är ju faktiskt ganska nöjd över var jag befinner mig i livet, i den ålder jag är. Jag fick väl nåt smärre fnatt helt enkelt.
För alla som inte vet så är jag 26år. Fyller 27 i år. Nästan tanten.

Annars hade jag mig en trevlig kväll.