onsdag 12 juni 2013

En fin eftermiddag


Idag har vi spenderat eftermiddagen med Marika och Elliot, Alltid lika roligt att ses men jag insåg plötsligt att nu är det ju slut på dessa trevliga träffar. Eller, klart att vi kan ses framöver också men det lär inte vara en del av vardagen som det ju faktiskt har blivit under det senaste året. Känns riktigt trist.
På dagens agenda stod shopping vid vekarakirppis, jag fyndade en hel del fint, och lite mat vid chicos. På det blev det spontan klädprovning hos Marika och jag hittade en fin klänning att låna till ett bröllop om ett par veckor. Perfekt att inte behöva söka nåt nytt att köpa som fungerar men min redan ganska stora mage.
Förutom klänning fick jag låna en doppler av Marika. Jag har bara haft ett rådgivningbesök vilket var för 7 veckor sedan och jag har nästan hunnit bli lite orolig om allt är som det ska där inne. Ett tag tyckte jag mig känna fosterrörelser relativt ofta men har inte uppfattat några på flera dagar. Och även om jag vet att det är tidigt att känna rörelser överhuvudtaget så hann jag ändå bli lite orolig.
Tack vare dopplern fick vi höra det lilla hjärtat igen ikväll. Skönt!
Nästa rådgivning blir först kring v 20. Känns nog otroligt lång tid mellan besöken tycker jag. Är det bara i Hfrs det sparas in på detta vis att det kan gå 12veckor mellan besöken eller har andra omföderskor upplevt samma sak? 


Dagens tips

Som ni märker har jag inte riktigt ork och inspiration att skriva egna inlägg just nu. Istället tycket jag att ni ska gå och läsa det Amanda har skrivit om hur det kan kännas att bli förälder. Oftast hör man om de rosenröda gulleplutt erfarenheterna om hur underbart det är hela tiden. Mer sällan hör man om att det kan kännas riktigt tungt. Ärligt och bra skrivet av Amanda. Igen. Läs!