torsdag 18 december 2008

inspis funnen

Som alltid fick jag enormt mycket inspis av mötet med min handledare. MEN jag kommer att lämna allt som har med slutarbete att göra hemma under 9 hela dagar i österbotten!! Inte bara för att jag är lat utan för att jag inte kan, får, dra med mig alla ifyllda frågeformulär. Synd :P Istället tar jag med mig en skönlitterär bok och njuta!! härligt.

Efter mötet gick jag med ny energi till gymet och tränade ett skönt pass. Sen ringde jag äntligen och bokade läkartid för att få reda på vad som är fel med mina knän för jag orkar verligen inte vänta längre-nu får det kosta vad det kosta vill (nästan) för orkar inte längre med denna ovisshet.

Nu drar jag till vasa för att fira Frank och träffa vänner. förhoppningsvis hinner jag till mitt favoritgym sports club på ett pass eller två.

jullov(?)

Idag har jag jobbat min sista jobbtur på länge!! ofattbart. känns somom jag inte gjort annat än jobbat på evigheter. Egentligen skulle jag ju jobba ända fram till 23:e, men jag lyckades ge bort de sista turer vilket innebär att jag kan stanna i österbotten från och med fredag 19e istället för att vara tvungen att resa ner tillbaka för 4 jobbturer. skönt! jag går förstås miste om pengar, men jag orkar verkligen inte bry mig om det nu. skit i pengarna, nu ska jag ha lite ledigt.
Eller ledigt och ledigt. Imorgon ska jag på möte med min handledare och diskutera och planera hur jag ska gå vidare med slutarbetet. känns roligt att få lite nytt material att jobba med men samtidigt vore det fantastiskt skönt att inte behöva göra nåt under julen...fårse vad vi kommer fram till...
Imorgon bär det alltså av till vasa. fira Frank och träffa vänner. Vem joinar på morgonspin på sportsclub på fredag?? :D ser fram emot att få träna på mitt gamla hem ett par gånger igen <3