tisdag 14 augusti 2012

En kväll som denna

Idag höll jag halft med tvång Agnes vaken till kl 19.30 (från kl 15.40) så att hon skulle sova för natten. Somnade gott efter kvällssaga och mat och man tror man får sätta sig i soffan och pusta ut lite. Efter 40minuter vaknar hon. Jag tror hon tappat tutten men hittar henne på magen men huvudet högt i vädret. Vägrar ligga på sida eller rygg eller lägga ner huvudet på mage. Hon är klarvaken och vill kräla runt i sängen. Det har hon velat nu i 1,5h.

Golfa en tidig morgon


Idag började det kvittra i sängen brevid kl 6.00 vilket är lite tidigare än vanligt. Den senaste tiden har vi stigit upp kring 6.30, 7-tiden. Agnes har strålat som en sol hela morgonen vilket gör det lätt att stiga upp även om jag definitivt inte är en morgonmänniska. Inatt åt hon faktiskt också bara en gång och det känns genast i kroppen.

Det var, som ni ser, helt omöjligt att få skarpa bilder på denna  busunge med telefonen då hon rörde på sig hela tiden. Men ni uppfattar kanske solstrålekänslan.

 
Under den tidiga morgonpromenaden men hunden, som Frank normalt sköter om, blev jag fascinerad över att folk faktiskt golfar före kl 7.00 på en vardag. Jag hade tänkt ta bildbevis men hade lämnat telefonen hemma. Det är i och för sig en mycket vacker morgon så why not egentligen...

Lilltösen sover nu sin första dagslur och jag ska slänga mig i sängen med dagens tidning och en kaffekopp.