söndag 25 november 2012

Home sweet home


Nu är vi hemma igen efter en riktigt bra vecka i Vasa. Bilresorna upp och ner gick över förväntan med tanke på att Agnes är så otroligt aktiv just nu och helst bara vill röra på sig hela tiden. Av någon anledning orkade hon sitta stilla otroligt bra i bilen. Visst hade vi med hela leksaksarsenalen, men ändå!

Väl hemma insåg vi genast att nu är det en ny vardag som gäller. Hon ska upp, upp, upp och stå överallt, hela tiden. Även om det ju hör till att barn faller och slår sig så märker vi nog nu att vi har en del otroligt vassa hörn som vi tänker skaffa "hörnskydd" till.
Hunden fattar ingenting. Har stått och stirrat på oss och Agnes och undrar hur han riktigt ska bete sig nu då Agnes plötsligt står. Han lär väl nog vänja sig. Hunden var alltså inte med i vasa.

Sen vi kommit hem har vi hunnit packa upp, tvätta hälften av rese-kläderna, Agnes har sovit gott på balkongen,  vi har badat söndagsbastu hela familjen, sänkt Agnes sängbotten och nu håller hon på att somna i sin säng efter en hel del gymnastiserande. För oss vuxna blir det varsin bastu cider och solsidan så fort Agnes somnat. Känns skönt att vara hemma även om vi haft det super i Vasa.

Nu märker jag att bilderna blivit alldeles för stora då jag bloggat med telefonen. Ska försöka åtgärda det för framtida blogginlägg.