lördag 4 augusti 2012

Ångrar djupt.


Jag sitter och tittar på bilder på hårsvall. Andras och mitt egna, forna hårsvall. Jag ångrar, ångrar, ååååångrar att jag gick och kapade håret för jag hatar verkligen mitt korta hår nu. Jag kunde nog ha räddat mitt tunna hår på nåt snyggare vis men nä, jag skulle som vanligt göra allt eller inget. Har kollat mig i spegeln idag och funderat över vad jag kunde göra för tillfället. Kommer inte fram till nåt annan vettigt än bara vänta och hoppas det växer fort. 
Suck.

Tackkort del 2

Efter lite funderande kom jag fram till att det väl egentligen inte är några konstigheter med att skicka tackkort efter ett dop. Dock vet jag fortsättningsvis inte om det är det som förväntas att man ska göra. Jag kom fram till att min förbyllning berodde på att jag fixat Agnes inbjudningskort med ett forografi av henne så därför skulle det känts lite väl mycket att börja skicka ut ytterligare fotografier av henne. Hur många bilder av samma bebis orkar människor med liksom.
Kutym eller inte, här blidde det inga tackkort. Det blev muntliga tack för närvaro och gåvor istället.

Agnes tar som bäst en ytterst ovanlig lång morgonlur. Hon har nu sovit 1h 20min. Jag har hunnit dricka två koppar kaffe i lugn och ro medan jag surfat runt och till och med hunnit blogga lite själv. Som ni kanske märkt har jag igen varit lite dålig på att hitta tid för bloggen. Det är liksom full rulle här.

Tackkort?


Alltså, är det kutym att man skickar ut tackort efter dop? Detta har jag isåfall missat totalt. Efter bröllop och studentfest är det ju självklart, men dop?
Jag känner mig bakom flötet.