onsdag 5 augusti 2009

Attitydförändring

Förmiddagspromenaden gav mig lite perspektiv och nya tankar. Min attityd är förändrad, det är slut på klagandet över denna självförvållade situation och stället sätts all energi på att göra nåt åt saken.

Hello bIG Linn

Under juli månads tid har jag bytt en hel del arbetsturer för att möjliggöra en lite längre ledighet, 6 dagar, i skiftet juli- augusti. Det medförde förstås att det blev många jobbputkin och en seriöst trött Linn. Semestern jag hade väntat och längtat efter tog nästintill slut efter två dagar då jag blev sjuk. Kämpade på ett tag m h a värkmedicin men var slutligen tvungen att ge upp och åka hem i förtid. Fantastisk timining. Jag är något irriterad.
Och på tal om irriteande ting; För en dryg månad sedan skrev jag att det skulle bli rensning av onödigheter. Det blev det inte och jag skyller mitt nuvarande tillstånd på skiftesjobbet. Skiftesjobbet gör framförallt att jag inte orkar träna som jag vill, gör att jag blir så trött och slut att jag inte orkar laga riktig mat vilket slutar i att jag äter vad som finns till hands.
Hade inte vägt mig på ca 1,5 månad före igår. Kände på mig att det var bad, särskilt då jag börjar få komentarer om mitt utseende. Välmenande I guess, men jag kan läsa mellan raderna. Well, vågen gav ju inte så happy resultat så nu banne mig får de vara nog med dålig livsstil. Jag önskar jag kunde vara som min goda vän och fira då jag gått upp två kilo, men det är svårt att fira då man känner sig som en valross så för min del blir det nu seriöst projekt: dumpa späcket.
Jobbigt nog är jag ännu såpass förkyld att jag inte kan bege mig ut på en förmiddagslänk eller dylikt, men en ordentlig promenad före jobbet ska väl flunssan klara av..