fredag 17 augusti 2012

Babysim


Babysimsässongen inleddes idag. Det gick över all förväntan. Agnes trivdes ju nog bra under vårens fyra gånger vi hann gå före det blev sommarpaus, men nu inte bara trivdes hon utan hon totalt älskade det! Men så är hon ju också dubbelt äldre än senast vi simmade.
Hon plaskade för fullt med armar och ben hela halvtimmen, simmade efter leksaker, dök och älskade lekarna tillsammans med de andra barnen i ring. Jag själv njöt nog minst lika mycket som Agnes.
Jag är otrolig glad över att vi började med babysim. Till en början funderade jag nog om barnet nu faktiskt får så mycket ut av det, om det mera är föräldrarna som tycker att det är en rolig grej. Dessutom tyckte jag att det ju blir rätt dyrt i månaden. Men nu kan jag konstatera att även Agnes verkligen njuter av det, inte bara jag och Frank. Det är en superkul aktivitet för hela familjen nu då det har visat sig att detta passar Agnes så bra. Och gällande priset så är det absolut värt pengarna.

Jag ser redan fram emot nästa fredag! Tills dess blir det dock att införskaffa ny simdräkt åt Agnes  för ingen vill ju ha kläder som skär in i baken heller. I våras var den nuvarande ju lite för stor så jag fick sy in den. Nu är den 2 storlekar för liten.