fredag 11 september 2009

Kuutamouinti

Jag och mina kära två bröder har simmar i skenet av månen och facklor idag. Plaskeri, undervattensdans och hålla-andan tävlingar med favoritbröderna gör en glad :). Nu har jag druckit en breezer och sett på kvällens idolavsnitt - som man ju faktiskt får se gratis på nätet! de gillar jag.
Dessutom måste jag tillägga att jag after all lyckades fokusera och jobba intensivt på arbetet, skicka det till handledaren och komma överens om ett möte på måndagen. Så tillsdess har jag nu examensarbetspaus.

Nu ska jag sova med en skön känsla i kroppen och längta lite efter mannen och hunden som fortfarande befinner sig i österbotten.

omstart

Ett, två, tre nya tag. Riktar fokus på att fundera på svårigheterna med familjecentrerad arbetsmetod i det praktiken då man jobbar med gravt handikappade barn.

besvikenFör ett tag sedan beklagade jag mig över mina äckliga sommarkilon som smugit sig på. Jag har verkligen försökt att ta saken med en sansad inställning, tänkt att bara jag äter hälsosamt och rör på mig mycket försvinner de den hälsosamma vägen. Nåja, efter två veckor utan vägning tänkte jag att idag ska jag börja med att ställa mig på vågen för att se hur mycket eller lite som har hänt. Till min stora förvnåning och förskräckelse kunde jag konstatera att det hänt mycket-uppåt!! ett knappt kilo till på två veckor och jag fattar ingenting! enligt mina kunskaper i näring och träning är detta en total omöjlighet på basen av hur jag ätit och tränat! intar man mindre energi än vad man gör av med ska man enligt alla regler gå NER. Så nu överväger jag skita i vanlig mat och påbörja en pulverkost.
Hur jag ska hitta nån positivitet idag och fixa jobba bra på exarbetet har jag ingen aning om.
Uh. giv mig styrka.