söndag 23 mars 2014

Trötta bloggen


Vi har firat söndagen med att träffa en del av min släkt på Epoque för att äta lunch. Det började med att Edwin blev livrädd för nånting i rummet vi skulle äta i och skrek efter det som en galning så fort man försökte gå in i rummet. Allt väl så länge min pappa traskade omkring med honom i andra utrymmen. Inte precis den lugna lunchen vi tänkt oss men åtminstone fick jag och Frank äta samtidigt.

Annars. Vi har träffat mycket människor de senast veckorna. Roligt! Jag har äntligen vågat mig iväg ensam med båda barnen. Det blev inte alls nån katastrof, tvärtom gick det riktigt bra så jag ska nog våga mig iväg med småttingarna snart igen.

Just idag är jag trött. Jättetrött. För det mesta känns det inte att jag inte har sovit fler än ett par timmar åt gången i många månader nu. Men idag känner jag av av det. Ja, riktigt sliten känner jag mig. Förhoppningsvis lyckad jag förtränga denna känsla lika fort som den kom.

Som tur är dessa två små finisar nästan alltid glada. 


(Kan nån vänligen berätta varför det inte går att centrera bilder då man bloggar med iPad!? Detta är en orsak till så få bilder, det blir alltid krångel!)