söndag 23 oktober 2011

the Vagn!Det blev ingendera av vagnarna jag skrev om senast utan en Britax Vigour 3+. En stor orsak till beslutet är att vi får/får använda flera av systers delar till denna vagn och var endast tvugna att köpa "hjuldelen" (själva runkon). Den köpte vi precis via huuto så nu har vi den, den hårda liggdelen, sittdelen och bilstol i en och samma vagn. Ännu återstår det att köpa mjuklift samt regnskydd.
Vagnen är liten och smidig men lär även vara riktigt behändig i lite mer utmanande terräng då hjulen är relativt stora och framhjulet går att låsa.Nu ska jag fortsätta finkamma huuto efter den perfekta babysittern.

Inflyttningsfest
Ikväll har vi haft inflyttnignsfest. Bättre sent än aldrig. Nästan 25 pers rymdes som mest på våra 57.5 kvadratmeter och hjälpte oss att flytta in officiellt. Kul!
Dock kan jag nu konstatera att jag inte är en vidare bra värd på stora fester. Jag blir alldeles för disträ för att fokusera längre stunder utan ska hela tiden kolla; behöver skålarna påfyllnad, behövs det mera is, dricka, etcetc. Jag är helt klart en bättre värdinna i mindre sammanhang.
Nåväl, trevligt var det iallfall att så många kom och festade och jag hoppas de hade överseende med att värdinnan var lite disträ ikväll.

Nu är det grymt skönt att vara totalt spiknykter. Vi har redan städat upp hela hemmet, nu är det fräscht och fint igen vilket är underbart att vakna upp till. Nu ska denna trötta, gravida kvinna lägga huvudet på kudden.

Cafu välkomnade gästerna iklädd fluga (vilken i och för sig åkte av efter ca 15min). Bilden är lånad av Toscha.