tisdag 22 april 2014

Mamma boot camp


Idag sparkade Mamma boot camp igång igen. Eftersom koncept är uppbyggt av Olga Rönnberg vars träningsprogram jag redan följer var jag mycket nyfiken. Vädret var super och väldigt många mammor hade hittat till skolparken. Jag var färdigt uppvärmd eftersom jag promenerat dit. Edwin sov sött i vagnen-tills vi började. Han vaknade förstås  då vi precis kommit igång och jag hann redan räkna med att det inte blir nån träning för mig denna gång. Men hör och häpna så låg han vaken och nöjd i vagnen hela timmen! Mycket tack vare libero biet som han hade boxningsmatch med i en halvtimme. Först när vi nästan var hemma igen fick han nog men då hade han redan varit vaken i vagnen i nästan 1,5h.
Gällande träningen så tyckte jag att det var riktigt roligt. Mycket bas övningar för stora muskelgrupper. Ganska långt vad jag hade förväntat mig. Motsvarar ju nog i princip den träning jag redan kör men jag tycker att det är roligt med lite omväxling till att alltid träna själv och hemma. Johanna som drar bootcampen verkar vara en bra typ. Vi var så många att hon inte hann korrigera så mycket men jag har på känn att hon kommer vara mera noggrann med att göra det framöver då det är färre deltagare. Jag fick den känslan iallafall och det gillar jag. Då jag går på ledda pass vill jag att det ska vara noga med teknik och att instruktören korrigerar mycket och gärna handgripligen.

Roligt var det också att märka att jag inte längre är i så dåligt skick som jag fortfarande tänker att jag är. Fyra månader av hemmaträning har nog gett resultat och det finns nog en del muskler där under ändå. Och mera lär det bli!