tisdag 13 oktober 2009

Uppdatering
Sådär nöjd var jag i London efter att ha köpt fyra par skor och lite kläder. Jag kan även tillägga att vi nästan missade flyget på grund av att jag shoppade på flygfältet. Vi fick springa till gaten och kom in i planet som sista passagerare. Men det var det värt och lite spänning i tillvaron är ju aldrig fel. Jag ska sätta upp bilder på mina nya fina skor småningom.
Förutom en lyckad London-resa (till London lär vi nog åka många gånger ännu-man hann ju knappt med nånting under några få dagar!) så har jag skrivit mognadsprov, vilket jag är nervös över. Efter 2h av skrivande blev jag nämligen osäker på om jag missförstått frågan, som var lite myskigt formulerad, men kunde inte börja om i det skedet utan körde på med min ursprungstanke. Förhoppningsvis blir jag godkänd. Har även hunnit träffa kära guddotter som jag kommer sakna SÅ då jag drar upp till österbotten. Hon hade redan hunnit glömma mig eftersom vi inte setts på flera veckor. Jag får helt enkelt se till att komma ner några gånger före julen iallfall även om jag till en början tänkt hålla mig så mycket som möjligt på ett och samma ställe.
Lite fest och lite jobb har jag även hunnit med. Men igår blev även jag, som så många andra, förkyld och blev så illa tvungen att sjukskriva mig idag. Jag hatar verkligen att sjukskriva mig och Frank var tvungen att nästan tvinga mig till att göra det vilket nu i efterhand var bra eftersom jag inte verkar må bättre, snarare tvärtom. Har med andra ord legat i soffan under en filt hela dagen, MEN jag har trots stegring och trötthet jobbat flitigt på opponentberättelsen som borde lämnas in på torsdagen. Skönt att den nästan är fixad! Stressen har verkligen kommit ikapp mig och just nu känner jag att jag knappt njuter alls utan bara försöker få gjort allt som måste göras så effektivt och smärtfritt som möjligt. Men snart har jag bara två saker att fokusera på: jobb och Cafu. Och ja, förhoppningsvis lite mera tid för migsjälv- har inte hunnit träna på en mindre evighet vilket påverkar mitt humör enormt.
På fredagen tar jag mitt pick och pack upp till Jakobstad (kommer ner ett varv på måndagen för att presentera examensarbete och opponera) och sen börjar ett nytt liv för ett tag framåt. Jobb, långa promenader med Cafu, yoga och träffa kära vänner och längta efter min Frank är det jag tänkt att livet ska bestå av fram till julen.