torsdag 26 januari 2012

Revenge

Eftersom jag den senaste tiden har varit jobbigt rastlös men haft svårt att fokusera så tänkte jag i början av veckan att jag skulle söka upp en tv-serie att fördriva tiden med. Jag har sett en hel del reklam om serien Revenge men tyckte inte den verkade speciellt fängslande. Dock läste jag att min vän Toscha tipsade om serien och konsulterade honom gällande om det är värt att ge den ett försök.
Jag gav den en chans vilket slutade i att jag under tisdagen och onsdagen sänkte alla 13 första avsnitt. Helt klart ett ypperligt tidsfördriv. Tillräckligt spännande för att fånga min uppmärksamhet och underhålla mig flera timmar i sträck.

Nu är det dock slut på avsnitt samtidigt som jag faktiskt känner att jag igen eventuellt kunde klara av att fokusera på en bok igen. Tre nya böcker väntar nu på att bli slukade.

Sista gången

Rådgivning #12 blev tyvärr av. Tyvärr eftersom bebisen alltså inte kommit ut ännu. Dock var det, som jag antog, det sista rådgivningsbesöket med baby i magen. Allt var ok. Sf-måttet hade minskat från 34 till 32 och hälsovårdaren tyckte det kändes som att huvudet är ordentligt fixerat.

En bra sak med min rastlöshet nu är att jag inte orkar vänta på bussen. Jag missade precis bussen både på väg till och från hvc och jag bara orkade ju inte stå och vänta 15 min på nästan utan använde istället apostlahästarna och promenerade en dryg timme. Hur bra som helst. Ska fortsätta på promenadtemat inom kort med en promenad efter böckerna jag beställt från adlibris. Tänkte ta en omväg så att Cafu får springa lös och busa i snön. Förhoppningsvis sätter lite extra promenerande fart på lillan också. En vecka till får hon på sig att komma ut på "egen hand", sen tas det till andra medel. Men vi ska hoppas det inte blir till det.