måndag 1 mars 2010

slutet gott

Tacka vet jag min underbara man som vet hur han ska bära sig åt för att vända min dåliga dag trots att han själv är trött och jobbat mest hela tiden de senaste veckorna. Nu är jag migsjälv igen. Sitter och planerar träningsschema för de kommande två veckorna före vi åker på en välbehövd minisemester till österbotten. Lite miljöombyte och kvalitetstid tillsammans kommer sitta bra. Frank stannar även kvar lite längre då jag återvänder för att jobbajobba, ha lite kvalitetstid med sina grabbar i Vasa :)

en såndän jobbig måndag

Timmarna, dagarna, veckorna bara swischar förbi känns det som. Mina dagar går till att kolla mol.fi x-antal gånger om dagen, söker jobb via privata sidor där det kunde tänkas finnas nåt potentiellt ledigt...jobbar på folkhälsan, tränar och umgås med Frank och pudeln förstås. Det är riktigt seriös vardag på gång alltså. Som det måste vara ibland.
I helgen var det dock lite extra roliga saker pågång eftersom min kära vän Jonna var i Helsingfors. Jonna har, efter avslutade studier, flyttat tillbaka till Vasa och jag saknar henne sååå! Oj vad roligt det var att ses lite. På fredagen besökte vi mitt för tillfället absoluta favortitretaurang, Bar Teos, på runebergsgatan i Tölö. Härliga smakrika små tapasrätter, gott (och billigt) vin samt super service! http://www.barteos.fi/ Se till att boka bord först, det är alltid fullbokat. På lördagen joinade jag ett festligt gäng på efterfesten efter Vasa Nations årsfest. Förutom det superba sällskapet var det roligt att beundra många vackra klänningar och håruppsättningar. Trots att jag själv kände mig som en liten grå (jag bar faktiskt en grå knälång klänning) mus bland alla vackra och färggranna långlänningar så blev jag överöst av uppmuntrande kommentarer. Så otroligt glad man kan bli av några postitiva ord ibland :) Tyvärr glömde jag kameran hemma.

Denna måndag har jag inte fått någonting till stånd. Usch, ångestmåndag trots att jag faktiskt har varit alldeles ledig. Sånt gillas inte, men visst måste man väl få har riktigt sega dagar nu som då. Imorgon blir det nya tag med jobb och träning på eftermiddagen -efter tre dagars träningspaus!hade medvetet en två dagar paus för att återhämta mig ordentligt, men idag var det tänkt att jag skulle iväg på spinning. Men somsagt, jag har liksom inte fått gjort någonting alls idag. Det mest kreativa är ett par promenader och bus med hunden och att jag orkat laga mat(!!) På Franks initiativ i och för sig.
Nu känns min handlingsförlaming redan lite bättre, somom den släpper lite. Hurray, det ska nog bli en bra vecka trots allt. Kanske jag t o m hittar nåt jobb att söka. Kanske.