lördag 18 december 2010

Kodin1

Vi åkte ut till kodin ykkönen i Esbo idag för att kolla in flower stolarna.

De sålde fyra stolar och det lilla fyrkantiga bordet till ett förmånligt pris. Eftersom vi inte kommer ha överdrivet mycke space i kök/vardagsrum så får köksbordet inte vara så stort, men detta var ändå nog i minsta laget, vilket ni ser på min något kritiska min.


Just nu lutar det met ett runt bord som detta. Torde funka bra såväl storleks- som stilmässigt i nya lägenheten.


Soffutbudet var det lite skralt om i kodinykkönen idag. Antingen var sofforna fula som stryk eller så var de obekväma. En soffa var dock rätt ok. Soffjakten kommer vi dock inleda på allvar först närmare flytten.Vi gick vilse och hamnade plötsligt i barn-avdelningen. För att förtydliga saker och ting så har vi inte någon baby på kommande MEN om följande möbler skulle komma på "köpet" så kunde jag nästan överväga saken, hehe. Riktigt snygga tyckte jag- med ett mindre läckert pris förstås. Bilderna ljuger, möblerna VAR faktiskt sjukt snygga vilket inte riktigt kommer fram.

När vi kom hem åt vi linssoppa och jag råkade ta en lite väl lång powernap. Så lång att jag missade mitt gympass så nu borde jag maka mig iväg på en länk i mörkret..

Födelsedagar

Nu har vi firat både min födelsedag och Franks födelsedag och det är lite lustigt att konstatera att vi tänker rätt lika i presentväg. Jag fick ett 10x kort till Hotjooga av Frank och jag gav Frank, bla, en ashtangayoga kurs på 20ggr. Tidigare om Yoga och Hot yoga hittar ni här, här och här.

Jag vågade inte betala för ashtangakursen färdigt före jag sett Franks reaktion. Det var en lite riskabel present då möjligheten att Frank skulle totalvägra gå på kursen överhuvudtaget var överhängande. Timm min stora glädje blev han dock glad! Jag tvingade ju honom på en intensivkurs med intruktören Fatima Witick tidigare i höst, då jag lyckades omvända hans kritiska inställning till yogan, men jag var ändå inte säker på vad reaktionen skulle bli. Från om med januari kommer vi alltså yoga tillsammans varje onsdag kväll. Hurray! Minst lika mycket present till migsjälv som till Frank ;)