söndag 2 november 2008

gospel och gaykrog

Konstigt hur stressen ibland bara smyger på en. Jag trodde jag hade planerat helgen bra, att jag hade det mesta rätt bra under kontroll, men icke. min plan sket sig redan på fredagen eftersom jag totalt missbedömt hur mycket tid alla mina protokoll och skoluppgifter skulle ta. Dessutom blev jag plötsligt tvungen att kuta omkring på stan på icke-förutsägbara ärenden. Trots att jag stressat som en gris i helgen för att få gjort en massa skriverier- för att inte behöva påbörja inkommande vecka med en massa halvfärdiga grejer att ta hans om, så har jag till min egen förvåning hunnit leva lite. Igår knyckte jag till mig en timmes solskenspromenad med mellansyster och Cafu. Sen blev det gospelkonsert, lite förfest och utgång till DTM. Konserten var nice. blev nästan lite nostalgisk och börjae längta tillbaka till tiden då jag själv sjöng i gospelkör. Det var en rolig tid det.
Förfest hos C var så trevligt att jag gärna skulle ha stannat där, pratat och smuttat på lite vin resten av kvällen..men jag kunde ju inte annat än hänga på då gänget skulle ut, vilket visade sig vara ett sisädär bra beslut. För det första köade vi hur förbannat länge som hellst. så länge att mina tår frös till is och värkte värrigare då vi äntligen kom oss in genom dörren och de började tina igen. Jag själv tinade aldrig rikgit trots försök på dansgolvet. jag hittade inte takten och tröttheten tog över. jag drog hem min -blivande-man redan vid 2-tiden och somnade på sekunden jag drog täcket över öronen.
Den positiva delen med gårdagens utgång var stället. Det var minsann underhållande att se på människorna på dtm-80 % hade verkligen went crazy on the outfits! tilläggas ska att det var temaparty halloween till ära. Jag kände mig något proper med vit skjorta, knälång kjol med hög midja och stövlar. nästan så jag stack ut mängden pga proper klädsel, haha.

Nu känner jag mig småstolt över att jag tvingat mig skriva en massa tråk-grejer och svarat på tusen tråk-mail (inte privata mail :P) och fixat skolarbete jag egentligen borde haft färdigt i fredags. Nu kan jag nöjd krypa ner i sängen för att orka släpa mig upp till jobbet kl 6 imorgon. Hui. remind me again varför jag tog emot en massa jobbskift!(?) .....dedär pengarna...

Det jag dock INTE hunnit med i helgen är träna. suckk. imorgon är det nr två på prioriteringslistan efter jobbet.