fredag 22 juni 2012

En midsommarhälsning


Jag måste börja med att tacka er alla fina läsare för kommentarerna! Ni kom som vanligt med fina råd och uppmuntrande ord. Efter en ganska trött och jobbig dag kändes det genast lite bättre. 

Idag har vi haft en bättre dag trots att lillpluti sovit väldigt lite. Vi har firat en lugn midsommar med grill i närmaste parken med nära och kära.


Agnes tyckte att gräset var mycket spännande.


 

Sen kom vi hem en sväng och gymnastiserade en stund. Kusin visade Agnes hur hon ska göra för att ta sig framåt. Det var, som ni ser, roligt! Sen drog vi ut igen i det vackra vädret. Det ordnas midsommarfest vid den närliggande koloniträdgården så vi var där en stund, Frank åt en plätt och Agnes tittade nöjt på alla människor och sprattlade till musiken. På hemvägen höll ögonen på att gå fast så vi hade show för att hålla henne vaken. Väl hemma, efter pika pyjamasbyte och mat, skulle hon dock ha en ordentlig gymnastiksession i sängen före hon somande. Då hade hon varit vaken hela 3,5h (vanligtvis brukar var trött efter 2h). Idag kom vi undan nästintill utan hysteriskt skrik. Jee!

Nu är innerfilén framplockad och jag tror bestämt vi vuxna ska fira midsommar en stund till. Trevlig midsommar kära läsare!