söndag 21 september 2008

rekreationssöndag

Det var meningen att jag skulle skriva effektivt hela dagen idag..men jag tog en day off och for till Noux och vandrade i trevligt sällskap och underbart solsken. Rekreation behövs, men nu har jag trots alltlite ångest över allt jag har framför mig, alla tusen saker jag ska göra. usch. Var börjar man? Denna höst kommer inte bli bättre har jag konstaterat. Jag kommer stressa, jag kommer konstant ha saker som väntar på att bli gjorda, bli skrivna, bli justerade....Så är det bara. Jag biter ihop och längatar och väntar på tiden efter årskkiftet då jag alla kurser ska vara klara, slutarbetet alldeles på slutrakan/färdigt, slut på styrelseansvar, alla tusen skolprojekt färdiga. På vårsidan ska jag planera vår stora dag, jag ska ta hand om migsjälv...antagligen kommer jag ha enorm ångest över att vara fem före färdig, men det får väl höra till antar jag. Tror jag skjuter upp den sista praktiken till vårsidan också. Jag tror jag går sönder om jag måste trycka in ännu mera krävande uppgifter under denna höst. Bita ihop och göra vad som göras måste, det är det som gäller nu.

Jag drömmer om att börja Yoga igen. Åka iväg på en månads retreat till Indien, det är en stor dröm. Surfat runt och kollat hurudana kurser som går i Helsingfors nu, men konstaterade rättsnabbt att jag inte får in det in mitt schema. det får väl bli till våren-det också. snart har jag väl fullbokat hela våren iallfall, heh. Men sålänge den är bokad med roliga saker är det okej.

Nu ska jag ta tidig natt så jag orkar upp tidigt-på en powerwalk före jag tar itu med skrivandet på allvar igen. Nästa deadline närmar sig med stormsteg....