fredag 21 april 2017

Dagens bästa och sämsta


Min low har jämnat ut sig. Tänker det får gå lite upp och ner, inte göra för stor grej av det så länge det också går upp tillbaka. Jag är helt klart inte en av de som är mest jämna och harmoniska som gravid. 

Dagens sämsta är att Frank och Agnes är ordentligt förkylda. Edwin har nog haft det redan som en lindrigare variant. Jag hoppas jag kommer undan. Veckans sämsta är att mina sammandragningar ökat avsevärt efter att jag börjat jobba trots att jag bara har hunnit jobba två dagar och dessutom upplever mig ha väldigt fysiskt lätta patienter. Får se vad som sägs på rådgivningen nösta vecka..

Dagens bästa hittills är absolut att jag fått sålt min moderskapsförpackning! Hurra! Till en i Australien. Var lättare än väntat att få den såld och dessutom är två i kö för att få köpa. Man kunde ju börja göra business (det gör jag ej, skulle absolut inte kännas okej att gå på vinst). Dessutom dök det upp en okänd frivillig under min facebook-loppis vädjan om byte som erbjöd sig att beställa en låda och sälja till mig istället för att direkt ansöka om pengar till sig själv. Jag är så glad över att min låd-kris ser ut att lösa sig trots allt! 

Igår var dagens sämsta helt klart sockerbelastningen. Såhär uttråkad var jag då (och ganska illamående) Ska väl tro det var andra och sista gången jag behöver göra det.