lördag 7 februari 2009

sjuk?

Jahapp. Så blev jag sjuk igen. Två och en halv dag var jag frisk, eller lekte att jag var frisk kanske. Men egentligen känner jag mig inte så sjuk idag. Igår hade jag stegring och hade den värsta huvudvärken i mannaminne, inte ens receptbelagd burana ville riktigt hjälpa. Idag hade jag lite förhöjd temp då jag vaknade, 36,7 (LÄS normalt har jag en temp på ca 35,5) men kände mig annars helt okej. När jag senast mätte var jag nästan nere på normala värden. Men snart har jag väl över 37 igen. För det verkar var anån typ av berg-och-dalbane flunssa dethär. Så, jag tvingar mig att vila och omvända min negativa energi till produktivitet och skriva färdigt min praktikuppgift.

Igår var jag sur och tvär över att missa en träff och bio med min Mia, som jag träffar alldeles för sällan. Frank var på jobbfest så jag tvingade Cafu att gosa med mig i soffan istället.

Idag missar jag en länkträff med min nyfunna träningskompis. Suck. Men ikväll kommer Carola och sover över och inorgon blir det övernattningsbesök av Mikaela så jag lär ha annat att göra än att tycke synd om migsjälv i helgen.