måndag 24 oktober 2011

klickklickklickNu börjar jag bli varm i kläderna. Igår ropade vi alltså hem vagnen. Idag ropade jag hem denhär babysittern


Dock utan leksakerna framtill. Jag är mycket nöjd. Ibland, om man vet exakt vad man är ute efter, lönar det sig att ligga och lurpassa på huuto flera gånger om dagen. Denna knyckte jag, köpte för "osta heti" priset en timme efter att den kommit upp på nätet.

Utmana ödet?

Sitter med min kalender och funderar lite på planerna för hösten och vintern. Den stora frågan just nu är, ska jag våga mig upp till österbotten för att fira jul. Jag kommer alltså vara i vecka 36+0 på julafton. Tror ni det är att utmana ödet lite väl mycket?

Nåt nytt

I fredags skulle jag köpa mig lite nya kläder. Efter första butiken, första varvet i provrummet, var jag redan nedslagen och tyckte inte alls att det var roligt att köpa kläder. Sist och slutligen kom jag hem med ett plagg, denna tunika. Samt ett bälte.
Jag är urusel på att shoppa.Magen den växer och växer. Som den ju bör. Nu har vi kört in i tredje trimestern, rättare bestämt vecka 27+2 idag.