söndag 20 november 2011

Skötbord


Jag skrev nyligen om att en tvättmaskin kommer att bli nästa investering i detta hushåll. Jag är inte speciellt inspirerad över den kommande maskinen men det känns som en nödvändighet. En annan nödvändighet är att införskaffa nåt typ av skötbord. Då vår lägenhet trots allt är ganska liten så tänkte jag slå ihop dessa två nödvändigheter. Jag har alltså försökt hitta nåt trevligt skötbordssystem att ha ovanpå maskinen. Först tänkte jag att vi satsar på nåt basic underlag som verkar finnas i var och varannan babybutik men sen hittade jag den här:

Bilden lånade jag från belmas nätsida.

Dock kostar denna variant många gånger mera än tråk-alternativen. Menmen, det är ju så mycket finare med en i trä! Kanske julgubben är givmild i år? eller kanske vill nån hjälpa mig att snickra själv?

Fixa och greja

Söndagsbrunch måste väl vara något av det trevligaste som finns! (?) Vi blev glada då vi märkte att ett absolut favoritställe då det gäller brunch, Dylan, finns ett par kvarter ifrån oss. Tidigare har vi besökt Dylan vid arabiastranden. Vi åt tills det inte rymdes mera. Jag klarade av att äta mycket mera än jag trodde skulle rymmas i min mage. Nuförtiden brukar det nämligen inte rymmas speciellt stora mängder åt gången.
Tyvärr glömde jag kameran hemma men jag rekommenderar att gå in på Dylans sida och kolla in maten. Mycket gott!

Efter det har vi fixat och grejat med smått och gott här hemma. Bland annat fört ner lite grejer till källaren samt hämtat upp vinterskor och kläder samt jullådan. För ovanlighetens skulle ser jag faktiskt fram emot att julpynta lite här hemma. Det ska bli mysigt med ljus, betlehemsstjärnan och vår vita tro, hopp och kärlek i fönstren. Men ännu väntar vi nog lite med julpyntandet. En bit in i december tror jag bestämt vi väntar före vi draru pp grejerna från lådan.

Då jag ändå var i farten med att fixa med smått och gott så gjorde jag det jag gör alldeles för sällan, nämligen tvättade mina sminkborstar. Jag har inga rutiner då det gäller att tvätta dem utan det brukar gå alldeles för länge mellan gångerna. Det är egentligen ganska äckligt då man tänker på vilka bakteriehärdar de blir då de inte tvättas. Dem sätter man sen i ansiktet! Tvättar ni era sminkborstar ofta eller är det bara jag som har denna äckliga ovana att tvätta för sällan?