måndag 6 oktober 2008

I can see the light

Jag kom hem från handledarmötet för ett par timmar sedan. Fick massor med konstruktiv kritik och nu känns det riktigt bra med examensarbetet igen! Jag var rädd för att bli sågad och vara tvungen att ändra/ta bort/ lägga till en massa, men min handledare tyckte att jag hade jobbat jättebra! Hon föreslog några mindre ändringar men sen borde min teoridel vara färdig! yey. jag ser ljuset i tunneln. Jobbar jag effektivt borde jag ha teoridelen klappad och klar inom de närmsta två veckorna, sen kan jag inte göra så mycket annat än vänta på att frågeformulären kommer in tillbaka.
So, bäst att fortsätta med skrivande och ändrandet så länge motivationen är på topp!

minisemester

I torsdags hoppade jag på tåget upp till kla för att få mig lite miljöombyte och träffa vänner som jag saknar så. En minisemester. Under 2,5 dagar blev det enorma mängder prat, mycke god mat och fika, shopping, motionerande och seriöst festande. Lite väl seriöst kanske. Igår var det minsann inte vidare kul att sitta på tåget, men det var det nog värt trots allt! hade en superkul kväll med enormt mycket galet dansande.
Trots att helgen gick fort, alldeles för fort, kändes det skönt att komma hem till mina favoritgrabbar. Idag känns det dock lite segt att vara tillbaka i vardagen igen, har inte riktigt lust att ta itu med alla tusen saker jag har framför mig denna vecka..med det är bara att ta nya tag antar jag. Och nya tag är precis det jag ska göra om 30 minuter då jag har möte med min handledare. Brukar lbi motiverad och inspirerad efter möten med henne, så nog ska jag väl komma igång än en gång.
Dessutom är det bara fyra dagar kvar av denna vecka för min del. På fredagen springer jag på mässa hela dagen + har tänkt mig orka på dammiddag på kvällen. Antagligen kommer veckan gå löjligt fort som vanligt- utan att jag har hunnit med ens hälften av vad jag planerat.