fredag 12 september 2008

i väntan på ingenting

Trots att jag konstant känner mig stressad och att jag har för lite tid så sitter jag nu på nattjobb. Kunde inte säga nej. Dessutom tänkte jag: "Jag sover ju ändå annars" :P smart. Nu sover jag i varje fall inte. Har varit superproduktiv sen sita personen gick i säng för fyra timmar sedan. Har gått igenom protokoll vilket jag borde har gjort för länge seda, men inte hittat tid till. Gått igenom viktiga mail, svarat, vidarebefodrat, läst.
Vilket bra jobbskift!
Imorgon kommer jag dock vara död. Satsar på att sova tills jag ska iväg på Fysioterapisymposium.

Fick brev angående tid till ortoped idag. Det var det andra brevet som bekräftade att min remiss har skickats vidare. Ny information utgjordes av att de informerade att jag kommer att meddelas när jag får min tid före Mars 2009!!! Notera: jag får inte en tid före mars-jag informeras om när jag får tid före mars!!
Jag hade ju nog räknat med att få vänta ett tag, men dehär överträffade mina onda aningar. Nu funderar jag mest på om jag kommer att totalförstöta mina knän om jag upptar mitt springande, inom rimliga smärtgränser, igen. tills jag får min tid. Vilken jag får 2011? Sen finns det ju en risk att jag väntar på ingenting.