lördag 31 december 2011

Sista träningen

Jag blev akut rastlös på eftermiddagen och tänkte att ett sista träningspass för detta året skulle sitta perfekt så att det ryms lite mat i magsäcken på kvällskvisten. Nåväl, i minigymet fanns det två andra ivriga som svettades för sista gången i år. Jag märkte dock att dessa två typer sneglade på mig väldigt mycket och jag fattade först inte riktigt varför. Sen såg jag mig i spegeln och såg det här


Jag ser ju onekligen ganska lustig ut, svettig i tighta träninskläder. Det bjuder jag på.

Nyårsafton

Idag ska magen och jag ha oss ett lugnt nyår. Lite god mat och spel är inplanerat Ja, alltså det är inte bara jag och magen som ska äta och spela utan även Frank, en vän och en bror. Riktigt skönt. Vi kom nyss hem från matshoppingen vid prisma, nu sitter jag i soffan med dagstidningen och en mugg kakao och njuter av att vi städade lägenheten igår. Så småningon ska jag nog duscha och byta om till nåt lite festligare för det är ju trots allt nyår.

Nyårsafton till ära firar vi 37 fullgångna veckor. Knyttet kan i princip anlända när som helst men jag tror nog att hon stannar inne 3 veckor till, till fullgångna 40 veckor. Minst. Och om hon är liten, vilket sf-måttet ju tyder på (men man vet ju aldrig!) , så är det ju bara bra om hon hinner lägga på sig lite mera vikt ännu före hon anländer. Men hey alltså, vem tycker att denna mage ser liten ut!? Nä, jag tänkte väl det.

Ni som undrar vad jag har för mommo-strumpor på mig så kan jag informera att ja, det är mina höga stödstrumpor vilket jag rekommenderar alla gravida som har tendens till ens lite svullnad. De var speciellt sköna att använda då jag jobbade men även nu mot slutet av graviditeten är de sköna att ha mest hela tiden. Hittills har jag inte heller sett skymten av åderbråck vilket jag var helt säker på att skulle dyka upp med tanke på att det till viss del är genetiskt betingat. Men jag borde väl inte ropa hej ännu.


Tur att jag inte köpte större storlek byxor då kring vecka 20 för de jag köpte funkar fortfarande mycket bra med tre veckor to go.