måndag 25 april 2011

ÖB

Jag har funderat lite på mitt förhållande till Österbotten. För varje gång jag åker upp så känns det som att jag är mindre och mindre hemma där, vilket känns trist. På nån nivå så verkar jag ha hoppats och tänkt att det liksom ska gå tvärtom så att jag till slut kan tänka mig att ta mitt pick och pack och flytta tillbaka och känna "ah, så skönt att flytta hem igen".
Just nu känns det förga troligt. Men vem vet, tiderna ändras. Behoven, tankarna, planerna ändras med tiden.
Jag har ju faktiskt små drömmar om att nån gång i framtiden ha lite mera space att bo på, kanske en liten, liten gräsplätt och sånt. De små drömmarna kan jag glömma i Hfrs om jag nu inte snubblar över en hel del extra pengar i nåt skede.

Oh well, en sak i taget. Nästa sak blir ju faktiskt flytten till det egna, lilla, hemmet om 25 dagar.

Påsken kom, påsken for

Är tillbaka hemma i Helsingfors. Imorgon är det jobb och vardag som gäller igen.

Helgen gick alldeles för fort och jag hann inte göra allt eller träffa alla jag hade velat. Men så är det nästan alltid, man börjar tyvärr bli van. Jag tycker inte alls om att inte hinna umgås i lugn och ro. Borde egentligen aldrig åka upp om jag inte har minst en vecka på mig. Men då skulle jag å andra sidan nästan aldrig kunna åka upp.

Efter träningsfria (-lösa!) dagar så ser jag fram emot att planera de kommande veckornas träningsschema igen. Dock har det nog gjort kroppen gott med total återhämtning några dagar, det behövs nu som då.