onsdag 3 september 2008

fruktmani

Jag har precis varit ordningsvakt. Ja, det är sant. Jag är seriöst respektingivande i en neongul väst kan jag berätta. Tur för mig att det gick lugnt till, jag behöve inte ta i med hårdhandskarna, heh. Nu lär min ordningsvakts-kvot vara fylld för ett tag framöver. Hoppas jag.

Min inplanerade långpromenad blev aldrig av idag pga av non-stop regn. Välkommen tråkhöst. Synd att det inte kan vara en såndär fin och vacker höst. Ständigt regn är bara förbaskat tråkigt. Inte ens hunden vill gå ut.
För att motverka höstdeppression har jag idag inhandlat 7kg frukt (!). I själva verket tappade jag behärskninen då jag efter gymmandet gick förbi K-market och upptäckte att de hade 1€ fruktkampanj. Det vill säga att frukten kostar 1€/kg /ask. Jag brukar vanligtvis förbanna fruktens dyra pris varje gång jag besöker butiken, så nu då jag såg min chans tappade jag behärskningen och kunde inte sluta plocka åt mig. Hur i all världen jag ska få slut på all frukt före den tar slut har jag ingen aning om...Frank äter minimala mängder frukt vilet innebär att jag allena ansvarar för att härligheten inte förgås. Dock har jag varit duktig och sänkt två äpplen, en apelsin och en blodgrape under endast en eftermiddag och kväll. Synd att frukt inte innehåller protein, annars skulle jag passa på att köra en total fruktdiet.