fredag 25 september 2009

drömhem i sikte

Äh, jag tappade bort tiden idag och hann inte iväg till brutal-träningen. Jag var så uppslukad av nyheterna vi fick på bank-mötet att jag var alldeles fastklistrad vid datorn i sökandet på lite dyrare lägenheter än jag kikat på tidigare. Bankens besked om storleksklassen på lånet de kan bevilja oss var väldigt mycket högre än vad vi tänkt oss. Känns superroligt att veta att vi faktiskt kommer ha möjlighet att köpa en fin lägenhet i ett trevligt område då även jag har jobb här.
Men före det lär jag lämna Helsingfors ett litet tag just för att jobba och införskaffa mig erfarenhet och bli lite mera ett med min yrkesroll. Mera om det snart.

På måndagen är det deadline för examensarbetet och jag väntar fortsättningsvis på svar gällande om jag borde göra några ändringar. Och ja, jag har skickat påminnelser.... Jag antar helt enkelt att det är färdigt nudå (?) känns lite som antiklimax faktiskt-att det hela på nåt vis bara rann ut i sanden åhär mot sltet då man egentligen borde jobba och stressa med de sista små grejerna.