tisdag 24 januari 2017

Vad ska man träna i?


Jag har varit lite tröttare och mera illamående igen. Det går tydligen upp och ner en hel del men går iallafall i rätt riktning. Har orkat träna ett par gånger i veckan nu i ett par veckors tid och det har uppstått ett problem:träningsbyxor. Under tidigare graviditeter har jag haft några uttöjda låga tights som funkat under magen men de är sedan länge slutanvända och bortslängda. Jag ogillar verkligen när nåt skär in vid höften eller mage och det visar sig alla mina träningsbyxor göra redan. Köpte ett par vanliga träningsbyxor med bred mudd i en storlek större men då jag idag drog på mig dem insåg jag att de nog kommer bli för trånga vid magen för fort och drog av dem igen för att returneras.
Det visade sig vara förvånansvärt svårt att hitta förmånliga träningstights för gravida. Jag har nämligen ingen lust att sätta mycket pengar på ett plagg jag kommer använda under en mycket begränsad period. Beställde ett par lite trista, svarta, från Ozbaby, för ett riktigt bra pris på 20€ och nu hoppas jag att de ska passa bra.
De träningsbyxor jag egentligen suktar efter är dessa rosa från Noppies men de verkar vara slut i mindre storlek överallt. Lyxproblem.