måndag 21 januari 2013

Namnsdag


För exakt ett år sedan var Agnes beräknad att komma till världen. Hon väntade dock en vecka till. Lustigt nog råkade den beräknade dagen infalla på hennes namnsdag. Grattis fina Agnes på Agnes dag!

Zombie


Det nya grejen här är att vara vaken om nätterna. Mellan en och tre timmar. De senaste två nätterna har Agnes haft cirkus mellan klockan 2 och 5. Om man trodde att vi trodde att vi var trötta tidigare så befinner vi oss nu i zombieland. Vad ÄR detta!? Att, efter ett år av minimalt med sovande, få en massa vaknätter gör att jag känner att jag nu går på energi och ork som egentligen inte existerar. Jag går för tillfället på påhittad ork.

Jag hoppas att detta är fort övergående inte minst för att vi har så mycket roligt inplanerat de kommande veckorna. Vore roligt att bara vara jättetrött och inte zombie.
I helgen var jag festfixare och firade att min bror och Frank nått 30-års strecket. På bilden nedan har allt precis blivit färdigt inför gästernas ankomst. Senare under natten och nästa dag var jag minsann glad över att det halva glaset välkomstdrink var det enda alkoholhaltiga jag drack  under hela kvällen.

Hej,hej zombie! På bilden är påsarna under ögonen är ganska bra kamouflerade.