söndag 4 september 2011

Inte längre byxlös


Den senaste tiden har jag som bekant haft lite byx-kris. Rättare sagt har jag inte haft några byxor som gått på mig. Igår köpte jag dock två par jeans. Idag lämnade jag tillbaka det större paret och åkte sedan iväg till min vän som hade några mamma-byxor hon gärna vilje sälja bort. Jag hade dock nästan räknat med att de skulle vara för små för mig men till min stora förvåning passade alla perfekt. Jag fick köpa tre par jeans för en billig penning och har nu plötsligt fyra par jeans att välja mellan! vilken lyx.



Två par blåa jeans i lite olika nyanser, ett par gråa och ett par riktigt ljusblå. Ljusblåa jeans har jag inte använt mig av på ett bra tag, men dessa var en aning större än de andra tre så de kan komma att vara räddare i nöden om jag plötsligt, i ett lite senare skede, inte längre kommer i de tre andra paren. Alla jeansen är klassisk rak modell som jag tror funkar rätt bra för min kroppsform. Jag gillar dock också riktigt smala jeans men de får en lättare att se ut som en stoppad korv om man inte råkar ha slanka ben.


Jeansen och magen


Ni ser, det växer...




Jag satsade på en rak och klassisk modell som förhoppningsvis kommer funka som ett bra par all-round byxor. De har såpass mycket stretch i sig att jag hoppas på att rymmas i dem ett tag framöver.