måndag 5 juli 2010

..det jag längtar efter

...och föresten. Det jäg nu längtar efter, förutom att bli helt frisk villsäga, är en ordentlig semester med en massa tid att tillbringa på en villa. Ligga och läsa, pyssla och greja med utebestyr, ro, äta fräsch mat, diska utomhus, you know-villaliv helt enkelt. Undrar hur många år det kommer ta före jag kommer få ha min första semester..

sjukledig

Blev som bskant sjuk. Inte jättemegasjuk med hög feber, men stegring och ont i halsen och huvet. Och har inte de senaste dagarana varit alldeles fördärligt varma och ljuvliga. Självklart. Och jag kan inte vara i solen. Surt värre. Idag är jag sjukledig, men siktar på att må tillräkligt bra för att klara av jobbet imorgon. Idag är det alltså stekhett igen och jag sitter innte och dricker te för att bedöva min sjuka hals. Det känns liksom fel på så många sätt.
För att muntra upp mig lite så nätshoppas jag böcker och hudvårsprodukter. Det gör att det känns lite bättre en liten stund.
Kanske börja på med nästa bok? Igår påbörjade och läste jag ut denna:
http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=9127112659

Borde väl egentligen läsa på finska om jag vill lära mig språket under denna livstid (vilket jag iofs redan tror att det är för sent för:P)