torsdag 3 september 2009

Lakansmangling och träningsläger

Sist och slutligen lyckades jag jobba knappa fyra sega timmar idag. Imorgon ska jag fixa lite till och sedan skicka ett utkast till min handledare och säga HJÄLP. jag kör fast överallt och har svårt att se på arbetet ur ett helhetsperspektiv. Nu har jag raderat en massa och arbetet bara krymper ihop och jag behöver nån som säger stopp före kritiska jag har raderat allt jobb jag satt ner de senaste 1,5 åren.

För att lindra min angst har jag städat och yogat och nu känns situationen överkomlig igen. På tal om yoga så har min drömresa att göra med just det. Min nya(ste) pilates och yogalärare samarbetar med finnmatkat som ordnar wellnessresor vilket innebär att man åker till solen och yogar och utövar pilates för fulla muggar då man inte njuter av allt annat underbart man gör under semestern. Min man lär dock inte följa med så nu är frågan om jag ska åka själv eller om nån är intresserad att joina mig på en må-bra-semester (?) Nästa ordas först i februari http://www.ohjelmaviikot.fi/ Ännu bättre vore ju förstås yogaretreat i Indien... Jag ska fundera vidare.

Nu ska jag krypa ner under underbara rena lakan. Jag älskar rena lakan! helst skulle jag byta lakan varje dag. Bäst är det då Frank har tvättat lakanen för han m a n g l a r dem (!!!) det gör inte latmasken jag. Jag tror faktiskt att jag aldrig har manglat i hela mitt liv bortsett från en gå n på huslig ekonomi i högstadiet. Jag tycker överlag inte om att tvätta...Men Frank få mera än gärna mangla mina lakan <3

Morninglory

Snarare tvärtom. Idag är jag riktigt, riktigt seriöst trött utan att jag hittar nån vettig orsak till det. Tydligen har tre dagar av jobbande på examensarbete sugit kraften ur mig. Justnu borde jag sitta vin bibliotetket som öppnade för 14minuter sedan men jag sitter ännu här i min nattoutfit och dricker kaffe. Dessutom ska jag ut med Cafu ett varv före jag kan dra mig mot arcada. Segt värre med andra ord. Men åtminstonde kan jag berätta att det går framåt med arbetet...långsammare än jag skulle vilja, men jag känner ändå hur det bli mer och mer färdigt för var dag. Ännu finns det dock mycket jobb kvar- so I better get to it.

Senare ska jag berätta om resan jag drömmer om justnu...